Vaše hodnocení

Green Gondola > Vaše hodnocení

Jsme vždy velice rádi, když nám sdělíte vaše dojmy z akce, která proběhla právě u nás. Zajeli jste si k nám na romantický víkend? Organizovali jsme pro vás firemní či soukromou akci? Dejte vědět managementu hotelu na chalupska@lukrecius.cz jak jste byli spokojeni. Zpětná vazba od vás je to, co nás posouvá dál a přispívá ke zkvalitnění našich služeb. Děkujeme!


SVATBA TESAŘOVI, 29.4.2017

Dobrý den,

v příloze posílám několik slíbených fotek ze svatby 29.4.2017. Ještě jednou moc děkuji za skvělý servis. 🙂

Hezký den
Kateřina a Jiří Tesařovi

SVATBA PECHOVI, 22.4.2017

Dobrý den,

chtěli bychom Vám i personálu, který se o nás v sobotu staral, moc poděkovat za přípravu našeho svatebního oběda. Vše proběhlo v nejlepším pořádku, ač jsme trošku vyděsili kuchaře, že jsme přišli brzy, ale vše úžasně zvládl. Jídlo bylo výborné a paní, která se o nás starala, byla moc milá a ochotná. Všem můžeme Gondolu vřele doporučit. Ještě jednou moc děkujeme za to, že náš den proběhl podle našich představ.

Hezký den, Jana a Zbyněk Pechovi

SVATBA POPULOVI, 8.4.2017

Dobrý den, paní Chalupská,

děkujeme za gratulaci! Všechno bylo perfektní. Jídlo bylo výborné a obsluha skvěle fungovala. Také příprava a veškeré projednávání s Vámi proběhlo perfektně. Děkujeme!
Mějte se hezky.

S pozdravem
Lucie a Tomáš Populovi

Svatba Macháčovi, 7.1.2017

Dobrý den,

velice Vám děkujeme za email s blahopřáním.
Předběhla jste mne, chtěla jsem Vám a celému personálu poděkovat za maximální péči, která byla až do pozdních nočních hodin perfektní. Opravdu jste nám dokázali vytvořit krásný den.

Nemám absolutně žádné výhrady.

Mohu Vám slíbit, že Gondolu při nejbližší příležitosti doporučíme.

Ještě jednou velice děkuji.

Jana Macháčová

Svatba Caltovi, 29.10.2016

Vážená paní Urbanová,
V sobotu 29. Října 2016 jsme měli u Vás v Gondole svatební hostinu a raut.
Tímto bychom Vám chtěli poděkovat za skvělou komunikaci s Vámi, za skvělé jídlo, za milý personál a obecně za bezchybný den. S průběhem svatby jsme byli maximálně spokojení, vše proběhlo dle plánu a bez komplikací a dle zpětných reakcí se akce vydařila. Určitě Vás můžeme doporučit.
Moc děkujeme za vše.

Oficiální fotografie budou za měsíc, v případě Vašeho zájmu je rádi pošleme.

Mějte se krásně a hodně spokojených zákazníků.
S pozdravem

Lenka a Pavel Caltovi

Svatba Rejšilovi, 20.8.2016

Dobrý den paní Urbanová,
chtěli bychom Vám tímto poděkovat za bezchybné zázemí naší svatební hostiny. Všichni hosté a samořejmě i my, jsme byli nadšeni prostředím, jídlem a v neposlední řadě ochotným a milým personálem :). Děkujeme také za tzachování dětského koutku, který se využil opravdu naplno! Náš den jsme si u Vás moc užili, jídla byl opravdu dostatek a i rozpočet na pití překvapivě stačil. Budeme Vás dále doporučovat. Moc děkujeme, jste skvělí.
--
Karel Rejšil

Svatba Wišniowski, 26.6.2016

Dobrý den paní Urbanová,
omlouvám se, že odepisuji s takovýmto zpožděním. Čekali jsme na fotografie :-). Průběh hostiny byl senzační. Obsluha naprosto v pořádku. Rozhodně budeme Gondolu doporučovat. Jídlo bylo také úžasné, nebojím se říci, že zatím nejlepší co jsme v Plzni jedli. Do budoucna je Gondola naše nejlepší místo pro večeři, nebo i oběd :-). Fotografie zasílám v odkazu v druhém emailu. Svatební cestu jsme trávili v Beskydech, Polsku a ve Vídni. Ještě jednou mnohokrát děkujeme za vše. Byli jste úžasní.
Mějte se krásně 🙂

S pozdravem
Wišniowski Lukáš

Oslava narozenin paní Koželuhové, 5.7.2016

Přeji krásný den paní Urbanová, moc se všem u Vás líbilo. Akce byla velmi dobře a profesionálně naplánována a zvládnuta. Byli jsme nadšeni meníčkem i nápojovým programem. Obsluha byla velmi vstřícná, příjemná a ochotná. Jídlo velmi chutné. Prostředí jako vždy příjemné. Opět se do Gondoly budeme rádi vracet. Mockrát Vám za všechno děkuji a ráda Vás doporučím i dalším oslavencům nebo jen na strávení příjemných chvil.

S pozdravem Jana Koželuhová 🙂

Ubytování pan Václav, červen 2016

Dobrý Den

Byli jsme spokojeni maximálně kuchyně super pan vrchní nám vše vysvětlil když jsme si nebili jistí složením jídla

Recepce byla velice milá a ochotná

Jedinou trošku Vítku máme ale to je prkotina klimatizace v pokoji byla hlučnější v tom krásném tichu a po vypnutí se pak spalo jako v bavlnce

Zeptám se na jakých ww stránkách je hodnocení hotelu ráb bych tam dal své hodnocení

Pěkní den Václav

Ubytování paní Kotlářová, červen 2016

Dobrý den, paní Urbanová,

strávili jsme v hotelu víkendový pobyt. Moc se nám v hotelu líbilo, nic nám nechybělo, personál byl milý, jídlo dobré.
Jednou větou "Byli jsme moc spokojeni".
Manželé Kotlářovi